Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Εντάξει, όλοι συμφωνούμε ότι οι πολιτικοί λίγο πολύ είναι βλάκες, ψεύτες και κλέφτες. Είναι όμως κάποια πολιτικά πρόσωπα που δεν παλεύονται καθόλου πλέον. Ένα από αυτά είναι και ο Πάγκαλος. Θεωρώ  ότι είναι η κολώνα του ΠΑΣΟΚ. Ξέρει τα περισσότερα εκεί μέσα (πιο πολλά και από τον Παπανδρέου ίσως) μιας και είναι πολύ αρχαίος μέσα στο κόμμα. Κατά καιρούς όμως κάνει κάτι δηλώσεις τραγικές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για αυτόν τον βλάκα.

Μία από αυτές είναι η εξής: «Είμαστε τυχεροί που μπήκαμε στο ΔΝΤ». Παρακαλώ??! Οκ, σαν πολιτικός που είναι μπορούμε να πούμε ότι ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού και θεωρεί ότι κάναμε καλά που πήραμε αυτή την απόφαση (την εισαγωγή στο ΔΝΤ) και ότι όλα θα πάνε καλά με το χρέος. Ας το καταπιούμε. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως τη δήλωση που είχε κάνει στις Εθνικές εκλογές πέρυσι. Σχολίασε ένα μικρό αλλά αισθητό ποσοστό αποχής που υπήρχε. Δήλωσε λοιπόν «το να μην έρχεται ο κόσμος να ψηφίσει είναι αλητεία» Ναι καλά διαβάζετε! Κι όμως το είχε πει… Συγχαρητήρια κύριε Πάγκαλε! Μόλις αποκαλέσατε τον λαό «αλήτη» επειδή δεν έρχεται να ψηφήσει τους άλλους αλήτες στη Βουλή.
Δεν θα ξεχάσουμε όμως και τις στιγμές γέλιου που μας χάρισε με την περίφημη απάντησή του για τα χαμένα λεφτά της Ελλάδας. «Μαζί τα φάγαμε». Ποιοι μαζί? Εμείς με εσάς? Εσείς με άλλους? Εσείς μεταξύ σας? Ημείς μεταξύ μας πάντως δεν φάγαμε τίποτα (ο λαός). Ίσα ίσα που πληρώσαμε κιόλας.

Σήμερα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Στην εκδήλωση του Πολεμικού Μουσείου είπε μεταξύ άλλων κουλών το εξής: «Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας είναι αντιπαραγωγικοί» Ορίστε? Τι ξεστόμισε το άτομο! Οι πιλότοι της ΠΑ δεν παράγουν έργο! Το γράφω και μου σηκώνεται η τρίχα! Λες αντιπαραγωγικό τον πιλότο που κάνει αναχαιτίσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τα νησιά του αιγαίου?! Που θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο για τα ιδανικά της πατρίδας του? Οι πιλότοι πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος (όχι με τον ηλίθιο φανατικό τρόπο) το έθνος όμως απ’ ότι φαίνεται δεν πιστεύει σε αυτούς… Μπορεί να πει κάποιος, εντάξει ξέρουμε ότι οι Τούρκοι παραβιάζουν τα σύνορά μας από αέρα και από θάλασσα. Δεν μπορούμε να τους τρομάξουμε με τον στρατιωτικό εξοπλισμό μας. Ναι συμφωνώ (αν και στον αέρα τους έχουμε χαλαρά), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προβάλλουμε αντίσταση. Μήπως να σκύψουμε κιόλας και να περιμένουμε να μας γα****νε? Δεν ξέρω τι να πω πλέον.

Επίσης τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας (γενικότερα οι ένστολοι δηλαδή) αλλά και οι Ιερείς δεν είναι παραγωγικές δραστηριότητες. Ένα έχω να πω. Πάγκαλε αν είσαι μάγκας βάλτα με τους Ιερείς! Βάλτα ρε αν σου βαστάει! Θα σε φάνε λάχανο ή μάλλον γουρουνόπουλο.
 Ένα πράγμα μπορώ να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Το λίπος έχει φτάσει μέχρι τον εγκέφαλό του και του προκαλεί δυσλειτουργία. Μιλάω μόνο για τα πρόσφατα γεγονότα. Μην αρχίσουμε να λέμε για το παρελθόν.

Παιδιά ο Πάγκαλος αρκετά πρόσφερε (?) τόσα χρόνια στο Έθνος και στο λαό. Είναι καιρός να πάρει σύνταξη. Να πάει σπίτι του και να παίζει golf στην αυλή της βίλας του.

Με αγανάκτηση
Δόκτωρ Τζέκιλ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου