Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠοΔηΛαΤαΔα

Αυτό που είδα με τα μάτια μου χθες το βράδυ στην Λ. Δεκελείας δεν περιγράφεται με λόγια ακριβώς. Το είχα δει στην τηλεόραση αλλά αν δεν το δεις από κοντά σαφώς δεν έχεις την ίδια αίσθηση. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση.
Αυτό που βλέπετε είναι ένα δείγμα (συγκεκριμένα το 1/15 του όλου υλικού) μιας και οι ποδηλάτες πέρναγαν από μπροστά μας επί 15 λεπτά ασταμάτητα. Δική μου εκτίμηση είναι ότι πέρασαν γύρο στα 1000 ποδήλατα από μπροστά μου. Στην αρχή ήταν όλοι μπουλούκι, δεν πέρναγε καρφίτσα. Α! Και δύο τύποι με in line (roller blade) στα πόδια! Μάγκες! Πραγματικά δεν ήξερα ότι Σάββατο βράδυ θα ετοίμαζαν κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των παιδιών. Σηκωθείτε από σαλόνια, καρέκλες, πολυθρόνες, ντιβάνια, τραπέζια και πιάστε τα ποδήλατα, τα in line, τα skate board, τα πατίνια με το τιμονάκι και βγείτε στους δρόμους!
Οι οδηγοί αγανακτισμένοι (Πατησίων και Δεκελείας σε πλήρη παράλυση) αλλά κανείς δεν φάνηκε να το βρίσκει λάθος επί της ουσίας. Εκτός από κάτι Ελληνάρες που νομίζουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρο από τον εαυτό τους και από μερικούς που είναι τόσο βουτηγμένοι στο ηλίθιο σύστημα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος και δεν έχουν την πρέπουσα – απαιτούμενη φαντασία για να το αλλάξουν.
Ο τεράστιος χαβαλές ήταν μετά το πέρας των ποδηλάτων, όπου μετά τρία τέσσερα λεπτά σταματάει ένα περιπολικό με δύο φουριόζους μπάτσους ρωτώντας φωναχτά και με πάθος μερικούς πολίτες στη στάση λεωφορείων. «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ??!!! ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ??!!!» Σαν να λέγανε ρε παιδί μου «Πού πήγε ο λήσταρχος Νταβέλης? Πέρασε από εδώ, να τον συλλάβουμε?! Φοβερά νούμερα!
Κάποιος μου είπε ότι απλώς τους συνοδεύουν αλλά προσωπικά δεν νομίζω κάτι τέτοιο.

Γράφει ο
Δόκτωρ Τζέκιλ 

3 σχόλια: