Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Βραδυνές περιπλανήσεις - EXCALIBUR

Θα συνεχίσουμε την στήλη κριτικής στα μεταλαδικα τα όποια γυρνάνε οι διεστραμμένοι  χαρακτήρες τούτου εδώ του μπλογκ .

Το δεύτερο μαγαζί που μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο του μπλογκ είναι όπως θα είδατε και στον τίτλο το Excalibur στα Ιλίσια .
Πήγαμε Σάββατο και ίσως δεν είναι δίκαιο να κρίνει κάποιος από μια μόνο  μέρα οπότε το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή , ότι θα μιλήσουμε για αυτό που είδαμε και μόνο . 

Μουσική : Μέχρι περίπου τις μια το βράδυ έπαιζε νομίζω ανεκτά . Δεν ξέρω τι τον έπιασε αυτόν που έπαιζε και ξεκίνησε το σύνηθες παραμύθι αρκετών (ροκο)μεταλαδικων . Έβαζε motorhead και μετά SOD και μετά peppers και τέλος Σιδηρόπουλο  .   Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτήν την ιστορία . Προς τέρψιν του κοινού ( που είδα να δυσανασχετεί όπως και εγώ πολλές φορές από τις αλλαγές και την συνέχεια των τραγουδιών ) παίζει όποιο τραγούδι είναι γνωστό και έχει ηλεκτρική κιθάρα . Ε δεν είναι μεταλ η ροκ  κλαμπ αυτό . Όταν κάποια στιγμή πήγα και ζήτησα savatage στην συνέχεια γιατί ήμασταν τόση ώρα εκεί και ακούγαμε του κόσμου τις παπαριες , μου είπε ότι ήταν πολύ δυνατό κομμάτι . Ωραίοι .
Από την άλλη τα ηχεία ακούγονταν σχετικά καθαρά .

Μουσική , βαθμολογία : 3 

Σαν χώρος το μαγαζί είναι σουπερ . Ατμοσφαιρικοτατο . μια στολή ιππότη στην γωνιά , σπαθιά και τα σχετικά , μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο χώρος όπου δεν ήταν ούτε μικρός ούτε μεγάλος . και καθαρά . Στα + είναι και τα αρκετά είδη μπύρας που έχει 

Περιβάλλον , βαθμολογία 9

Ο κόσμος ήταν ζωηρός διότι είχε παιδιά της ηλικίας μας κυρίως (25-30) και ήταν μέσα στο κέφι . Δεν το έχω ξαναδεί να χαίρονται τόσο σε μεταλαδικο . Καλό και αυτό .

Κόσμος , βαθμολογία 7

Το σέρβις ήταν πολύ καλό . 

Σέρβις , βαθμολογία 9

Δεν μου άρεσε κυρίως λόγω μουσικής . Πηγαίνουμε σε αυτά που πηγαίνουμε κυρίως για να ακούμε την μουσική που γουστάρουμε χωρίς να λεμέ όχι σε καινούρια πράγματα . Αλλά μερικά πράγματα είναι απαράδεκτα . Όπως και οι άλλα αντί άλλων αλλαγές . Θα δώσω ακόμη μια ευκαιρία με επιφύλαξη όμως . Μάλλον δεν είμαστε και στο ταργκετ γκρουπ .
Υπενθυμίζω ότι αυτή είναι απλά η γνώμη μας και ελπίζουμε να είναι η κριτική δεκτή και εποικοδομητική .
Μέσος Όρος  7. Αλλά θα επέμβω επειδή όπως είπα η μουσική έχει άλλο συντελεστή από τα υπόλοιπα και θα βάλω 

Συνολική βαθμολογία 6 .


Μετα τιμής

Κύριος Χαιντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου