Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μια φρικτή χριστουγεννιάτικη ιστορία ( Κάτι για τα Χριστούγεννα , Απαντηση )

Χριστούγεννα ....μια γιορτή γεμάτη αγάπη . Γεννήθηκε ο χριστός και όλοι οι άνθρωποι φιλιωμένοι . Ξεχνά ότι τους χωρίζει και η αγάπη τους τρέχει από τα μπατζάκια . Η από τις φούστες . 

Πίσω από την φούστα μιας κοπέλας εκτός από αγάπη κρύβονταν και ένα παιδί . Γκέτα  νομίζω την φώναζαν .
Μια κοπέλα με όλες τις προοπτικές μπροστά της . Και εκείνη τι διάλεξε ; Δουλεύει σε ένα ζαχαροπλαστειο . Φτιαχνει τουλουμπες . Ω , τι υπεροχη ζωή .Και αλήθεια ειχε ευκαιρία να φύγει .  Έχει και έναν άνδρα . Πολύ καλό παιδί . Έτσι της λέγανε και τον πήρε .Ξέχασαν να της πουν ότι ειχε ψυχολογικά προβλήματα , μα και να την ενημέρωναν δια αυτήν την μικρή  λεπτομέρεια δεν θα τους  ήκουε .. Έμεναν στην Βομβάη . Στην Ινδία  . Ήταν ένα ζευγάρι ανθρώπων μέσα στα δεκαεννέα εκατομμύρια  . Από τα δεκαεννέα εκατομμύρια στα χαρτιά υπάρχουν μόνο τα έντεκα . Για τους άλλους κάνεις δεν ξέρει . Δεν υπάρχουν πουθενά . Ουσιαστικά δεν ζουν . Μέσα στους εν αγνοία πεθαμένους είναι και το ζευγάρι μας . 

Τα έφερε η τύχη να είναι προνομιούχοι . Λέγοντας προνομιούχοι μην φανταστείτε τίποτε πολυτέλειες . Από αυτά που φτιάνανε δεν έτρωγαν τίποτα διότι το ζαχαροπλαστειο άνηκε σε ένα πολύ ισχυρό καθικι . Που δεν είναι και πολύ οι ισχυροί . Μόνο όσοι είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών . Οι 50.000 δηλαδή . Οι υπόλοιποι η πεθαίνουν από την πείνα η υποσιτίζονται η είναι τυχεροί και τρώνε ένα κομμάτι τουλούμπα και την βολεύουν . 

Αυτό το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο . Και ο παλαβιάρης και η γκέτα . Μέχρι που μια μέρα μέσα στον Δεκέμβρη έγινε κάτι . Εξαφανιστικε η γκέτα . Έλειπε ήδη τρεις μέρες και ο παλαβός έπρεπε να την βρει . Σίγουρα δεν προμηνύονταν και πολύ καλές εξελίξεις .
Ερωτάει παντού για να μάθει , ειχε φέρει τον κόσμο ανάποδα . Δεν μπορούσε όμως κάνεις να ξέρει αφού ουσιαστικά δεν υπήρχε .

Αχ , τι όμορφα που είναι στην νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα . Παντού χαρούμενος κόσμος και η τζενιφερ ήταν πολύ χαρούμενη . Αχ , και αυτός ο θεός . Πως μας φροντίζει έτσι . Μας έστειλε τον χριστό να πας πάρει τις αμαρτίες . Τι καλός …. Αυτά σκεπτόταν η τζενιφερ καθώς ξεκοκάλιζε τα λεφτάκια του άντρα της .Άλλο που για να ξεπλύνει τις αμαρτίες της η σύγχρονη ανθρωπότητα θέλει ένα καράβι από χριστούς . Όχι ότι δεν είχε την ευκαιρία να τους έχει .  Έγκυος και εκείνη βλέπετε . Και καταναλωτικομανης . «Όποιος και να είναι ο θεός σίγουρα μας αγαπά . Όλη την ανθρωπότητα αγαπά » . Αυτές τις μαλακίες έλεγε η τζενιφερ καθώς έδινε τα δυο ευρώ της για τα πεινασμένα παιδάκια στην Ινδία . Και ήταν σίγουρη ότι τα έδινε σε μια πολύ σοβαρή οργάνωση . 
Η πραγματικότητα ήταν άλλη όμως . Ούτε παιδάκια τάιζαν , ούτε οργάνωση ήταν . Ένας κουστουμάτος ειχε πάει στην Βομβάη μια φορά και έβαζε φωτογραφίες με τον εξαθλιωμένο κόσμο για να κάνει προμοσιον στην οργάνωση . Σε μια από αυτές ήταν και το ζευγάρι παλαβός- γκέτα . Τους ειχε υποσχεθεί ότι θα έδινε ένα μέρος των χρημάτων που θα μάζευε για να γεννήσει η γκέτα του είπε ότι ήταν και από την νέα Υόρκη . Αυτήν την φωτογραφία είδε η Τζένη και συγκινήθηκε . Ξέρετε το είδος αυτής της συγκίνησης . Η ενός τετάρτου συγκίνηση . Έτσι την ονομάζουμε . 
Ο κουστουμάτος κύριος ήταν ο άντρας της . Μα εκείνη δεν ειχε επίγνωση της κομπίνας . Άρα δεν έχασε και χοντροκαμπινες σύζυγος της . Από την μια τσέπη στην άλλη . Συνέχισε τα ψώνια της η τζενιφερ , αγόρασε και ένα κουκλάκι του άγιου Βασίλη . Μεγάλη η καταναλωτική του χάρη . 

Ο ημίτρελος συνεχίζει το ψάξιμο και δεν είχε βρει τίποτα . Μέχρι που ….. του λέει κάποιος ότι είδαν την κοπέλα του να την παίρνουν σηκωτή  κάτι κουστουμάτοι σε ένα κτίριο μιας φαρμακοβιομηχανίας .  Ήταν θλιβερό . Ήταν αγριευτικο . Εξοργιστικό .
Ξέρετε ότι τους συμφέρει να μην καταγράφουν μέρος του πληθυσμού . Αυτό γίνεται σε όλες τις τριτοκοσμικές χώρες . Έχουν ένα μεγάλο πληθυσμό υποψηφίων πειραματόζωων . Έτσι έκαναν και σε εκείνη  . Την πήραν μέσα σε ένα δωμάτιο . Την βίασαν . Της έβγαλαν ζωτικά όργανα να τα πάνε απ ευθείας για μεταμόσχευση . Της έβγαλαν και το μωρό όπου και το θανάτωσαν για να κάνουν υλικά για βάζει η πατσαβούρα τζενιφερ στην μάπα της .

Αυτά βέβαια τα ειχε υποψιαστεί ο παλαβιάρης από πριν μέχρι που ένα παιδάκι που επικίνδυνα τριγυρνάει σε αυτά τα μέρη της έφερε και το δακτυλίδι που της ειχε χαρίσει  δεν ειχε βρει όμως το παιδάκι ένα πολύ ακριβό μενταγιόν που ειχε βρει κάποια άλλη στιγμή πάλι τυχαία . Δεν ήταν κάτι ακριβό το δακτυλίδι . Κάτω το ειχε βρει , όμως πότε δεν της το είπε . Και ούτε θα της το έλεγε . Τώρα πια ήξερε . Ήξερε ακριβώς το τι έγινε . 

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην νέα Υόρκη και η τζενιφερ γέννησε ένα παιδάκι . Όμως ειχε κάποια προβλήματα από πριν η τζενιφερ  . Εντελώς τυχαία βρέθηκε συμβατός δότης για την Τζένιφερ. Αγνώστου προελεύσεως δότης . Πήγαν όλα καλά . Και ήταν πολύ χαρούμενο το ζευγάρι . Και έκανε ρεβεγιόν στο σπιτάκι του . Μέχρι που κτυπάει η πόρτα ....

Ο παλαβός . Χαιρέτησε την κυρία που του άνοιξε και είδε το σκουλήκι . Μη με ρωτάτε πως τον βρήκε . Τον πήρε μέσα στο δωμάτιο να του μιλήσει . Αρνούταν ευγενικά ο κουστουμάτος ώσπου τελικά τον έπεισε . Πήγαν στο δωμάτιο . Του είπε δυο λέξεις ο παλαβιάρης και τράβηξε το κορδόνι . Τα πάντα σε αυτό το δωμάτιο έγιναν στάχτη .

Χριστούγεννα ..... μια γιορτή γεμάτη αγάπη . Γεννήθηκε ο χριστός και όλοι οι άνθρωποι φιλιωμένοι . Ξεχνά ότι τους χωρίζει και η αγάπη τους τρέχει από τα μπατζάκια . Η από τις φούστες .
Πίσω από την φούστα μιας κοπέλας εκτός από αγάπη κρύβονταν και ένα παιδί. Γκέτα  νομίζω την φώναζαν .


Μετά τιμής 

Κύριος Χάιντ


Υ.Γ. Δόκτωρ πολύ καλό κείμενο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου