Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το γράμμα που έστειλε ο υπουργός οικονομικών στον άγιο Βασίλη

Σεισμός  στα δημοσιογραφικά και πολιτικά πηγαδάκια έχει προκληθεί μετά την διαρροή του άκρως εμπιστευτικού εγγράφου το όποιο συνέταξε ο υπουργός οικονομικών της κατεχόμενης Ελλάδος . Έχει προκαλέσει αίσθηση η προθυμία του υπουργού για την πάταξη της φοροδιαφυγής και το λαϊκό αίσθημα δείχνει να κατευνάζεται μετά από αυτήν την εξέλιξη . 

Το μπλογκ του δόκτωρ Τζέκιλ και του κυρίου Χάιντ ακόμη μια φορά πρωτοπορεί . Μετά την δημοσίευση του Σύγχρονου Συντάγματος της Ελλάδος και τους Πραγματικούς όρους του μνημονίου , δημοσιεύει το πολυσυζητημένο έγγραφο – φωτιά , το όποιο εσύ αναγνώστη μας έχεις την ευτυχία να διαβάσεις πρώτος !

"Καλησπέρα άγιε Βασίλη .
Είμαι ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος Γεώργιος Παπακωνσταντίνου . Ξέρετε  ότι ζούμε σε καιρούς δύσκολους και πρέπει να θεωρήσετε δεδομένη τον σεβασμό που τρέφω και εγώ και ο prime minister of Greece και ολόκληρο το επιτελείο του υπουργείου μου . 

Ο σεβασμός όμως αυτός δεν με έκανε να υποχωρήσω στην προσπάθεια μου δια την εύρεσην χρημάτων έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να ξεπεράσουμε την στενωπό την όποια το ελληνικό κράτος βιώνει λόγο της προηγούμενης διακυβέρνησης Καραμανλή .

Έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα να σας στέλνουν γραμματακια τα παιδάκια να τους πάτε δώρα , όμως αυτό το γράμμα που τώρα αναγνωζετε αποτελεί μια ένδειξη ότι η κυβέρνηση του πασοκ πρωτοπορεί . Σας στέλνω λοιπόν αυτήν ειδοποίηση , για να ταχτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με το πρόσωπο σας και την προσωπική σας περιουσία . Το γράμμα αυτό έχει συνταχτεί με την συνεργασία πολλών υπουργείων από σπεσιαλίστες περί των θεμάτων σας , οπότε και κάθε αμφισβήτηση σας θα θεωρηθεί αβάσιμη . 

Θέλουμε να θεωρήσετε δεδομένο ότι δεν σας μπερδεύουμε με τον άγιο Νικόλα που γιορτάζουν έξω , ο φερόμενος ως «Santa Claus» οπότε ξεχάστε την αυτήν την δικαιολογία . 
Κάποιες δικαστικές πηγές αναφέρουν την πιθανή εμπλοκή του Santa Claus με την Achaia Claus , μέγα σκάνδαλο .. Καταλαβαίνουμε ότι μόνιμος τόπος διαμονής σας βρίσκεται εκτός Ελλάδος όμως :

1. Αποκτάτε εισοδήματα εντος Ελλάδος
2. Έχουμε πάρει την έγκριση του συμβουλίου της ευρωπαϊκής ενώσεως για την εξέταση των εισοδημάτων και της προσωπικής σας περιουσίας . 

Οπότε εγώ ως υπουργός οικονομίας του ελληνικού έθνους ζητώ από εσάς να λυθούν οι εξής εκκρεμότητες είτε με προφορική συνεννόηση , είτε με την προσκόμιση των απαραιτήτων δικαιολογητικών στην ΔΟΥ της αρεσκείας σας .

 Αναλυτικά :

1. Μετά από ενδελεχή έρευνα στα σύγχρονα αρχεία του ελληνικού κράτους δεν μπορέσαμε να βρούμε ουδεμία δήλωση σας . Γνωρίζετε ότι αυτό είναι παράνομο , οπότε σας ορίζουμε πρόστιμο  σύμφωνα με τον Ν.11456/1905 . Δυστυχώς αποφύγατε την προσωποκράτηση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση μας για αυτές τις περιπτώσεις , όμως σε περίπτωση μη επίλυσης των εκκρεμούντων θεμάτων σας θα σας τσακώσουμε τα επόμενα Χριστούγεννα . Διότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτά που ακούγονται από κάποιους περί μη ύπαρξη σας είναι άπλες δικαιολογίες για να αποφύγετε την δίκαια φορολόγηση που πρώτη επέβαλλε η κοσμαγάπητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ .

2. Μέσω της έρευνας που διέπραξε το υπουργείο μας φέρεται να έχετε στην κατοχή σας ένα όχημα ( έλκηθρο )  το όποιο και δεν έχετε δηλώσει . Πρέπει να προσκομίσετε λοιπόν έγγραφο το όποιο θα αναγράφει αναλυτικά :

Α ) Πόσοι ακριβώς τάρανδοι χρησιμοποιούνται για την κίνηση του .
Β ) Πόση δύναμη ασκούν , οπότε και θα συμπληρώσετε στο συνημμένο έγγραφο που σας αποστείλαμε , τους φορολογήσιμους ταράνδους . Εάν οι τάρανδοι είναι διακοσμητικοί και το όχημα σας κινείται με DIESEL εντος αττικής είμαστε υποχρεωμένοι να το κατασχέσουμε .

3. Μετά από κάποιες αναφορές στην επιθεώρηση εργασίας από ορισμένους συνδικαλιστές καλικάντζαρους έχουμε να σας κάνουμε κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις 

Α ) Πόσοι καλικάντζαροι εργάζονται στο εργοστάσιο σας ;
Β ) Παρακαλούμε για την προσκόμιση της άδειας λειτουργίας του εργοστασίου που φέρεται ότι έχετε στην κατοχή σας
Γ ) Αναλυτικά τα ένσημα όλων των εργαζομένων καλικάτζαρων .

4. Το ότι δεν πληρώνεστε για να κάνετε το έργο σας , δεν δικαιολογεί τον σωματοτυπο σας . Οπότε πρέπει να μας προσκομίσετε τις αποδείξεις αγορών διατροφής των τελευταίων 5 ετών . 

5. Το συμβόλαιο το όποιο υπογράψατε με την κόκα κόλα το Χίλια εννιακόσια τριάντα ένα (1931) απαιτούμε να έρθει στην κατοχή μας . Μαζί με αυτό το έγγραφο πρέπει να προσκομίσετε το έγγραφο αποδοχής δωρεάς των ρούχων σας που η προαναφερθείσα εταιρία σας δώρισε .Αυτό το συμπέρασμα το βγάλαμε μόνοι μας , αφού δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλον λόγο να φοράτε αυτά τα γελοία κόκκινοασπρα ρούχα . Εξετάζουμε επίσης και την περίπτωση τυχούσας και παρελθούσας συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός . 

6. Οι δωρεές οι οποίες κάνετε σε ανήλικους είναι υπό εξέταση διότι :

Α ) Πρέπει να μας αναφέρετε τις αγορές πρώτων υλών για την κατασκευή παιγνίων ,
Β) Πρέπει να προσκομίσετε τα αντίγραφα των δελτίων αποστολής παιγνίων που φανταζόμαστε ότι είχατε στην κατοχή σας κατά την παράδοση ( αναφερόμαστε στα τελευταία 5 χρόνια ).
Γ ) Θα θέλαμε μια αναλυτική λίστα των ανηλίκων που σας ζήτησαν δωρεές δια τον απαραίτητο έλεγχο 


Η υπόθεση σας μυρίζει «κύριε» άγιε Βασίλη . Μυρίζει και αποφυγή πληρωμής ΦΠΑ .
Είμαστε επίσης ενήμεροι για την επιτυχή προσπάθεια σας για την έκδοση πολλαπλών ταυτοτήτων με διαφορετικά ονόματα . Σας λέει τίποτα το όνομα λαν κουνγκ κουνγκ ?
Μετά από όλα αυτά επιφυλασσόμαστε για τον τίτλο «ΑΓΙΟΣ» που σας έχει κατοχυρώσει στην συνείδηση του κόσμου και θα κάνουμε τις απαραίτητες πράξεις για την επανεξέταση αυτού .

Με πολύ εκτίμηση , ο γνώστης της αλήθειας περί τις υπάρξεως σας
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου . Κατοχικός υπουργός της Ελλάδος . "

  Μετά τιμής

  Κύριος Χάιντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου