Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

2010 - 2014 ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ( Αναλυτικά τα νέα μέτρα και οι συγκλονιστικές αλλαγές )

1. Ενέργειες για τον πρώτο απολογισμό

i. Εθνικός ύμνος 

Επιβάλλεται στην ελληνική κυβέρνηση από τα τέλη Αύγουστου του 2010 με προεδρικό διάταγμα να αλλάξει τον τρέχων εθνικός ύμνος ο οποίος ακούγεται στα αυτιά μας πολλές φόρες εκνευριστικός και ανυπόφορος στα εξής τρία προτεινόμενα κομμάτια :
1. The Weathergirls , “It’s Raining Men”
2. Village People, “YMCA”
3. Deborah Harry , “I Want That Man”
Με αυτήν την αλλαγή η Ελλάδα θα κάνει μεγάλο άνοιγμα στην διεθνή γκέι κοινότητα την οποία και στηρίζει το διεθνές νομισματικό ταμείο και οι ευρωβουλευτές της ΕΕ συλλήβδην .

ii. Σύνταγμα 

Το σύνταγμα της Ελλάδος θα διαγράφει και στην θέση του θα μπει μια σειρά φωτογραφιών από ανθρώπους που βοήθησαν την ανάπτυξη του διεθνούς νομισματικού ταμείου (π.χ. Χίτλερ , Φορντ , οικογένεια Μπους , πετ σοπ μποις και μαντόνα ) Επίσης κάπου ευκρινώς θα υπάρχει και η φράση « Το ΔΝΤ θέλει το καλο μας και δεν έχει καμιά σχέση με την Αμερική και το Ισραήλ . Είναι και γαμω τα ταμεία .Και είναι και μονόδρομος » .
Θα ξηλωθεί το άγαλμα του Κολοκοτρώνη που δεν ξέρουμε τι δείχνει και γυριστεί από την άλλη πλευρά στον μονόδρομο . Έτσι να μας θυμίζει κάτι .

Επίσης η στάση σύνταγμα του μετρό θα μετονομαστεί σε στάση ιεραποστολική

Δίπλα από τον άγνωστο στρατιώτη θα στηθεί επίσης ένα άγαλμα του άγνωστου χαρτογιακά οπού από κάτω γονατιστός θα βρίσκεται ένας πολιτικός ο οποίος ευκρινώς θα του φιλαει τα παπούτσια . Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα άγαλμα του άγνωστου μαλάκα μπροστά σε μια κάλπη και θα δείχνει ακριβώς την ώρα που ρίχνει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη .

Σε καιρό Χριστουγέννων οι πολιτικοί θα υποχρεούνται να φορανε λαμπάκια τα οποία θα αναβοσβήνουν (προαιρετικά θα παρέχεται και η μουσική ) έτσι ώστε να δικαιολογούν τον τίτλο τους ως «διακοσμητικοί» .

Καθημερινά οι πολίτες της ελεύθερης Ελλάδος θα; Μπορούν να κυκλοφορούν δημοσίως με αδαμιαία περιβολή και οποια ώρα έχουν ανάγκη μπορούν να αυνανίζονται ετσι ώστε να δικαιολογούν και εκείνοι τον τίτλο τους ως μαλακες . Από το 2012 και μετά θα επιβάλλεται .

Απαγορεύονται οι λέξεις : Δημοκρατία , ελευθερία , ξεπούλημα , κλέφτες , βουλευτές , δημοσιογράφος , δικαιοσύνη , ισότητα , ρουφιανος , καταδότης , χούντα , κατοχή , κατοχική κυβέρνηση , πασοκ , νεα δημοκρατία , Ζήμενς , πετροδολάρια και τα λοιπά

Απαγορεύονται να κυκλοφορεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μετα τις 9 μετά μεσημβρίας . Απαγορεύονται να κυκλοφορούν πάνω από δυο (2) άτομα μαζί .

Θα καθιερωθεί η σύνταξη των 100 (εκατό) ευρώ ετησίως και πολλά είναι .
Θα καθιερωθεί το υποχρεωτικό 198 ωρο εβδομαδιαίως με ανώτατο μισθό 231,36 ευρώ μεικτά .

iii. Ρύθμιση και εποπτεία χρηματοπιστωτικού τομέα-ΜΜΕ- Πολίτες

Οι τράπεζες θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους . Αυτές είναι οι κολώνες της κοινωνίας σας . Καταλάβετε το ..

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα συνεχίσουν και αυτά το έργο τους . Καλά το πάνε .

Οι πολίτες θα αναγκαστούν με καλο τρόπο να καταναλώνουν από τις επιχειρήσεις που ήρθαν να τους σώσουν .

Θα διατεθούν χρήματα δια την επέκτασην των χώρων ταφής (νεκροταφεία ) (πεθαίνουμε από την πείνα ) και θα επιβληθεί ειδικός φόρος ο οποίος θα πληρώνεται μετρητής από τον θανόντα και θα ονομάζεται ως φόρος τελευταίας κατοικίας . Αναλόγως με το ύψος του θανόντα θα υπάρχει και η ανάλογη αύξηση . Μείωση λογω ύψους δεν προβλέπεται . Σε περίπτωση ανάστασης θα υπάρχει επιστροφή μέρους αυτού (50 %) . Οι τάφοι θα είναι πιο στενοί και θα επιδοτούνται οι ομαδικές ταφές . Ειδικώς αν βάλεις δυο νεκρούς σε έναν τάφο κερδίζεις μπόνους επιστροφής φόρου 2 % επί του επιδόματος ανεργίας .

Α το επίδομα ανεργίας καταργείται .

Η προαναφερθείσα ανάσταση σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ 3 του νέου συντάγματος κοστίζει στον πρωην θανόντα 1.500 ευρω δια την επανένταξην του . Το χαρτόσημο καταργείται . Με την έναρξη της ζωής του τίθεται υποχρεωμένος να επαναπροσδιορίσει τα συντάξιμα χρονια της ζωής του . Μια ζωή την είχαμε , ναι , μα το κράτος δεν θα πληρώσει την δικη σου ανάσταση . Η πληρώνουμε η βουλιάζουμε η μουχλιάζουμε .

Απαγορεύονται οι εκλογές και τα δημοψηφίσματα διότι κοστίζουν στον τόπο μας , την Ελλάδα . Η ελεύθερη βούληση θα περιοριστεί στα πλαίσια του προαναφερθέντος τάφου .

Σε περίπτωση μουμιοποίησης της γιαγιάς η του παππού υποχρεούται ο αιτών να προσκομίσει έγγραφο πράσινης μούμιας . Μ ειδική σφραγίδα του μουμιοποιου όπου θα λέει ότι τα υλικά μουμιοποίησης ητο πράσινα και δεν μολύνουν το περιβάλλον .
Ο μουμιοποιηθεντας μετά την διαδικασία και εάν δεν έχει συμπληρώσει τα συντάξιμα ετη είναι υποχρεωμένος τρεις φορές την εβδομάδα να παρευρίσκεται στην πρώην εργασία του μαζί με τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά .

Το δικαίωμα αυτοκτονίας καταργείται . Σε περίπτωση αποφυγής , ο Άγιος Πέτρος δικός μας είναι και δεν θα περάσεις . Εάν εισαι δε δωδεκαθειστης ο ειδικός φόρος αυτοκτονίας θα πληρώνεται στον χάροντα ( 1 Χρυσό νόμισμα + Φόρος αυτοκτονίας + Προσαύξηση φοροαποφυγης ) Εάν δε την ειδες Ηρακλής και θες να πηγαινοέρχεσαι στον κάτω κόσμο για να σώσεις οποιονδήποτε υπάρχει ειδικός φόρος μεταφοράς και διάσωσης .

Οι δωρεάν παροχές από το Ελληνικο κράτος καταργούνται . Και στην θέση τους θα κάνει την εμφάνιση του ο φόρος ανάσας . Όταν σε κάποιον πολίτη κόβεται η ανάσα δια οποιονδήποτε λόγο θα επιδοτείται .

Οι αντιφρονούντες σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω θα εκτελούνται δημόσια μετά την διαπίστωση του παραστρατήματος από την ιερά εξέταση ( χριστιανικό έθιμο ) , με την συμμετοχή οποιουδήποτε φορολογούμενου πολίτη με λιθοβολισμό . Τι ηλίθιοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι , κάτι ξέρουν . Θα αφαιρείται αυτόματα η επιλογή ανάστασης και θα υποστούν μεταθανάτιο φόρο 100 % Επι του ακαθάριστου ΑΕΠ της χώρας . Σε περίπτωση μετανοίας υποχρεούται ο εκτελεσθεντας να εργάζεται αμισθι σε οποιαδήποτε τράπεζα της επιλογής του .

Η εργασία χωρις μισθό επιδοτείται με παράσημο ανδρείας και καταχωρείται το συμβολικό και υπέρογκο ποσό των 5 ευρώ στο λογαριασμό του προαναφερθέντος ανδρός (μαλακα)

Με αγαπη , ΔΝΤ



Μετα Τιμης 

Κύριος Χαιντ

2 σχόλια: