Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Βραδινές Περιπλανήσεις ( Revenge Of Rock )

Τολμώ να πω ότι και οι δυο προσωπικότητες αυτού του μπλογκ είναι αρκετά περπατημένες . Έχουμε γυρίσει πολύ πραμα από νυκτερινά μαγαζιά . Ήρθε λοιπόν η ώρα να εγκαινιάσουμε και να παρουσιάσουμε καινούρια στήλη στο μπλογκ όπου και θα βαθμολογούμε τα μαγαζιά που πάμε . Έτσι για να περνά η ώρα . Και τελείως ερασιτεχνικά . Δεν είμαστε ειδικοί απλά την γνώμη μας θα πούμε ως πελάτες …. Σε όσα νιώθουμε έτσι …

Το πρώτο λοιπόν μαγαζί που θα μπει στο μικροσκόπιο του μπλογκ θα είναι το Revenge of rock . Το Revenge βρίσκεται στην Λ. Αλεξάνδρας στην Αθήνα , απέναντι από το άγαλμα της Αθηνάς .

Σε αυτό το μαγαζί πάω από δεκαεπτά περίπου χρονών και μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου μεταλαδικο .

Μουσική : Από μουσική είναι σίγουρα το καλύτερο στο είδος του . Δεν θα ακούσουμε εύκολα αλλοπρόσαλλες αλλαγές . Υπάρχει ένα κακό . Ότι πολλές φορές θα ακούσεις κάποια παρέα να λέει « Τόσα τραγούδια έχουν οι metallica , πάλι αυτό ;» Μα έχουμε δει από την άλλη πολλές φορές να αλλάζει τα τραγούδια να βάζει πιο ψαγμένα τύπου Warlord και να ξενερώνει ο κόσμος , οπότε κατανοητό το προηγούμενο αρνητικό . Θα ήθελα πάντως μια φορά να βάλει 10 στην σειρά τραγούδια που να μην είναι γνωστά στο ευρύ κοινό . Μπορώ να πω ότι όποτε πάμε διασκεδάζουμε και γουστάρουμε . Έχει και προτζεκτορα με τα ανάλογα βιντεακια .

Μουσική , βαθμολογία : 9

Περιβάλλον : Κλασσικό μεταλαδικο . Σπαθιά , δίσκοι αφίσες , όλα αυτά σε βάζουν στο κλίμα . Είναι μεγάλο μαγαζί και αρκετά καθαρό . Δεν έχω τύχει σε φασαρίες , είναι ήρεμο .

Περιβάλλον , βαθμολογία : 9

Κόσμος : Ο κόσμος που σκάει μύτη ποικίλει . Μπορώ να πω ότι είναι πολυσυλλεκτικό και αυτό είναι θετικό . Σκάνε ωραία κοριτσάκια που και που . Όπως ειπα και πριν επειδή πάει και κόσμος που δεν εχει και πολλές γνώσεις σε αυτό το είδος , επαναλαμβάνει γνωστά τραγούδια .

Κόσμος : 9

Σέρβις : Πολύ καλό .

Σέρβις : 9

Τιμή : Δεδομένου ότι είναι πολύ γνωστό , για πολύ καιρό τώρα ( είναι σταθερή) η τιμή της μπύρας που μόνο για αυτή ενδιαφερόμαστε είναι 5 ευρώ . Σχετικά καλά .

Τιμή : 9

Είπαμε με αυτό το μαγαζί μεγαλώσαμε . Μας έχει δει και στις καλές μας και στις άσχημες μας μα δεν νομίζω ότι είπα κάτι χαριστικά . Είναι και θα παραμείνει το στέκι μας .

Μέσος Όρος : 9

Μετά Τιμής

Κύριος Χάιντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου