Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κορόιδο! Εντάξει...


     Εντάξει, όλοι ξέρουμε και αισθανόμαστε ότι οι πολιτικοί και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας κοροϊδεύουν. Άλλο όμως είναι να το σκέφτεσαι θεωρητικά και άλλο να το βλέπεις (φως φανάρι) στην πραγματικότητα.
 
     Προχτές πρώτη είδηση στις ειδήσεις: «Η ανεργία έχει φτάσει στο 14%» Οκ λέω μας έπεισες, πάμε παρα κάτω…
 
     Δεύτερη είδηση «μια στις τέσσερις επιχειρήσεις κλείνουν». Χωρίς κανέναν κόπο στο μυαλό μου έρχεται το εύλογο ερώτημα: Μα καλά με 14% ανεργία 1 στις 4 επιχειρήσεις κλείνουν??? Δηλαδή με ανεργία 25% τι θα γίνεται???
     
     Τρίτη είδηση. «Άγνωστος γαλάζιος υπουργός βρέθηκε με 175 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του». Μα καλά την κολοκυθιά παίζουμε? Ξέρουνε από ποιο κόμμα είναι, ξέρουνε πόσα χρήματα έχει στο λογαριασμό του αλλά δεν ξέρουν το όνομά του?? Έλεος! Καλύτερα να μην έπαιζε ποτέ αυτή η είδηση. Δεν έχει νόημα. Σκέτη κοροϊδία.
 
     Τα ψέματα είναι απανωτά. Δεν ξέρουμε καν πόσα χρωστάμε στο ΔΝΤ. Λες και κάνουν τους λογαριασμούς σε τεφτεράκι όπως οι μπακάληδες.
Και κάτι επίκαιρο. Συνεχώς ακούμε για τρομοκρατικές οργανώσεις τον τελευταίο καιρό, επικίνδυνες και τρομακτικές. Η αστυνομία πάντα βρίσκει κάποιους ταλαίπωρους να πιάσει και να μπαγλαρώσει. Μπράβο στην αστυνομία που πιάνει τους σπουδαίους «τρομοκράτες».
Πολύ πρόσφατα ακούσαμε στις ειδήσεις για το κύκλωμα της νύχτας που αποτελείται από 215 άτομα περίπου ανάμεσα τους αστυνομικοί και στρατιωτικοί.(!) 
     Όταν τα ίδια τα όργανα του κράτους λειτουργούν ενάντια στους νόμους του συντάγματος του κράτους δεν θεωρείται τρομοκρατία?? Αυτοί γιατί θεωρούνται απλά νυχτερινό κύκλωμα? Μιλάμε για οπλισμένους ανθρώπους που δουλεύουν στη μαύρη αγορά (παρά κράτος) και μπορούν να εκβιάζουν από απλούς επιχειρηματίες μέχρι μεγάλα πρόσωπα. Δηλαδή μόνο όποιος στέλνει πακετάκια με εκρηκτικά σε πολιτικούς είναι τρομοκράτης?
 
     Και για να επανέλθω. Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους υπόλοιπους ψεύτες της βουλής και με την βοήθεια των ΜΜΕ έχουνε πει τόσα πολλά ψέματα που δεν μπορούνε πλέον να τα καλύψουν. Για να καλύψεις ένα ψέμα πρέπει να πεις ένα άλλο. Από τα τόσα πολλά δεν θυμούνται πλέον τι ψέματα έχουνε πει και καρφώνονται.
Θα κλείσω με μια γνωστή φράση που μας αφορά όλους.
 
     Αν κάποιος σε κοροϊδέψει μια φορά θα πρέπει να ντρέπεται. Αν σε κοροϊδέψει και δεύτερη, θα πρέπει να ντρέπεσαι εσύ.
 
Γράφει ο
Δόκτωρ Τζέκιλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου