Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Προετοιμάζοντας την τραβεστί δημοκρατία .

Πραγματικά απορώ πολλές φορές . Μετά την πολυήμερη απομάκρυνση μου από το σπορ «παρακολούθηση τηλεόρασης» έφτασε η ώρα να ξαναδώ .
Κυκλοφορεί λοιπόν η φήμη ότι «υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρξει κυβέρνηση έκτατης ανάγκης , κυβέρνηση προσωπικοτήτων» Βαρύ θέμα , μα θα είμαι όσο πιο σαφής μπορώ . 

Τι λέει λοιπόν αυτή η φήμη και τα παπαγαλάκια που την στηρίζουν .
Ο μόνος τρόπος για να σωθούμε , από τα χρεη μας σαν χώρα , είναι να κυβερνήσουν άνθρωποι που ξέρουν το σύστημα από μέσα . Δεν θα είναι ψηφισμένοι αυτοί , μα κάποιος θα τους ορκίσει . 
Θα έχουν άμεση σχέση με την οικονομία και τις τράπεζες ( τραπεζικά ανώτατα στελέχη ) και θα πράξουν τεχνοκρατικά και κατά γράμμα το μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση . Μόλις κάνουν την δουλεία τους , τον πουλο . Αυτά μέσες άκρες μας λένε . Και σαν μαλάκες τα σκεφτόμαστε .
Ακόμη , λένε οι άθλιοι , ότι δεν πρέπει να γίνει ούτε καν προσπάθεια , η δικαιοσύνη , μέσω  νόμιμων καταγγελιών να «δει» , να ψάξει εάν το μνημόνιο ολόκληρο ή όροι αυτού τίθεται εκτός συνταγματικού πλαισίου . 

Θα έρθω λοιπόν εγώ να αντικρούσω τα επιχειρήματα και να προσπαθήσω να γκρεμίσω την ιδέα αυτή . Την απαράδεκτη αυτή ιδέα .
Ας τα πάρουμε λοιπόν κομμάτι κομμάτι .
«Ο μόνος τρόπος για να σωθούμε , από τα χρέη μας σαν χώρα»
Κάνουμε την αρχή λοιπόν και παραδεχόμαστε ότι η Ελλάδα είναι χώρα και όχι μπουρδέλο .
Αν χρωστάμε κάπου πρέπει να τα ξεπληρώσουμε , σύμφωνοι για αρχή .
Όμως , Ξέρουμε ΠΟΥ χρωστάμε ; Εμείς οι πολίτες που θα κληθούμε να περάσουμε από το ταμείο γνωρίζουμε σε ποιους χρωστάμε ; Όχι . Γνωρίζουμε ακόμη ΠΟΣΑ χρωστάμε ; 
Μας έχει ενημερώσει κανείς στα τριάντα βαλε χρόνια δημοκρατίας , για το χρέος της χωράς σε τρίτους ; Όχι . Αυτοί που υποτίθεται γνωρίζουν την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι οι κατά καιρούς  κυβερνώντες πολιτικοί . Μόλις απαντηθούν αναλυτικά αυτά τα ερωτήματα θα είμαστε όλοι εις θέση να κρίνουμε τα περιφερικά στοιχεία  και τις λύσεις του προβλήματος . 
Άρα η απάντηση μου στην πρώτη πρόταση είναι : Ας μάθουμε ποιοι , που , πως και πότε και μετά θα δούμε ποιος θα πληρώσει ποιον . Και αν . 

«είναι να κυβερνήσουν άνθρωποι που ξέρουν το σύστημα από μέσα»- «Θα έχουν άμεση σχέση με την οικονομία και τις τράπεζες ( τραπεζικά ανώτατα στελέχη )»
Θα φέρουμε δηλαδή , αυτούς που μας πίνουν το αίμα , αυτούς που δεν σέβονται ούτε νόμους ούτε συντάγματα , να μας ξελασπώσουν ; Θα πάμε μόνοι μας στο στόμα του λύκου ; 
Τι σας κάνει να πιστεύετε κύριοι , ότι αυτοί οι κωλάνθρωποι , δεν θα κάνουν αυτό που έκαναν μέχρι τώρα ( να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μετόχων με στόχο την κερδοσκοπία ) και θα ενεργήσουν ως ηγέτες του λαού ; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα προδώσουν τους ανθρώπους που μέχρι τώρα συνεργάζονταν , για να κάνουν την νέα ελληνική επανάσταση ; 
Θα βάλουμε δηλαδή τους κλέφτες να συνεργαστούν με τα μεγαλολαμογια για να μας σώσουν ; Εσείς ρε μπινεδες δεν βρίζατε τις τράπεζες , γιατί σας έπιναν το αίμα ;
Η να βάλουμε τους ψυχοπαθείς τους χρηματιστές ; Άλλες κουφάλες και αυτοί ! Δηλαδή , δεν μπορώ να δεχτώ να με κυβερνήσει ένας άνθρωπος που υπηρετεί και συντηρεί το σύστημα που εκτός από ότι σιχαίνομαι και απεχθάνομαι , θα ήθελα και να ρίξω . 
Η απάντηση μου σε αυτές τις προτάσεις είναι : Καλύτερα να δω κυβερνήτη τον Σάκη Ρουβά . 

«Δεν θα είναι εκλεγμένοι  , θα πράξουν τεχνοκριτικά και κατά γράμμα το μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση . Μόλις κάνουν την δουλεία τους , τον πούλο .»
Και σε αυτό το σημείο πάμε στο κυρίως θέμα. Στο όνομα του οποιουδήποτε χρέους  και οποιασδήποτε δυσκολίας , θα καταλύσουμε την δημοκρατία . Έτσι επειδή γουστάρουμε . Το σύνταγμα και τους νόμους θα τα κάνουμε κωλόχαρτα , επειδή κάποιος μας λέει ότι του χρωστάμε , επειδή κάποιος έκλεψε και επειδή μια αρμάδα δημοκρατικά εκλεγμένων φασιστών υπέγραψε αυτό που τους επέβαλαν , χωρίς να ερωτηθουμε . Τι λες ρε μεγάλε ; Είσαι με τα καλά σου ; Θα το πω ακόμη μια φορά . Θα παρακάμψουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς επειδή έτσι γουστάρουμε ; Επειδή πιστεύουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση ; Στα δύσκολα ρε καραγκιόζη εκλεγμένε φασίστα φαίνεται η δημοκρατία και ο δημοκράτης . Όταν «Δεν Υπάρχουν λεφτά» . 

Μόλις λοιπόν γίνει αυτό το πραξικόπημα , θα κάτσουν οι Άγγελοι τεχνοκράτες και θα φορολογήσουν σωστά τους πλούσιους και θα ελαφρύνουν φορολογικώς τους μη έχοντες . Αυτό πιστεύετε ; Όχι δεν το πιστεύετε , το ξέρω . θα φορολογήσει ο βγενοπουλος , η ο Σαλας τον εαυτό του ; Χλωμό έως πεθαμένο . Οπότε εκεί που μας κοψανε τώρα 20% από το μισθό ετοιμαστείτε , πλυθείτε , γιατί το βράδυ έχει ….. Έρχονται δηλαδή κάποιοι που το όνειρο τους είναι να εξουσιάζουν όλο και περισσότερο , να κερδίζουν όλο και περισσότερο , με το λιγότερο δυνατό κόστος  , σε μια θέση που θα το πετυχαίνουν στο βέλτιστο αποτέλεσμα αυτού και θα φύγουν έτσι απλά ; 
Γιατί μήπως πιστεύετε ότι θα ξεχρεώσουμε πότε ; Δεν συμφέρει κανέναν άλλο εκτός από τον λαό . Ούτε τους δανειστές μας ούτε τους κυβερνητικούς . Το μνημόνιο , ούτε καν θα έπρεπε να το συζητάμε . Έπρεπε να τους πούμε απλά , εντάξει σου χρωστώ μα δεν θα με γαμησεις κιόλας , εάν πραγματικά επαναλαμβάνω τους χρωστάμε . 

Τέλος υποστηρίζουν ότι η κίνηση της κυβέρνησης να υπογράψει αυτό το κωλόχαρτο δεν πρέπει να εξεταστεί αν παραβιάζει συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες – δικαιώματα των πολιτών . 

Βγείτε λοιπόν και φωνάξτε το αδελφές μου , « Ζήτω η τραβεστί δημοκρατία » 
Έτσι σας θέλω , να βγαίνετε και να λέτε αυτά που πιστεύετε . 
 Η τραβεστί δημοκρατία μας είναι ήδη εδώ .
Όταν κτίζεις , συντηρείς για χρόνια , μια τραβεστί παθητική , ερωτοτροπείς μαζί της 
και κερδίζεις από αυτό , την βγάζεις στο τέλος και στο κλαρί  ,  
να μην  αναστατώνεσαι όταν θα της σηκωθεί μια μέρα και θα σε γαμήσει ….

Μετά τιμής 

Κύριος Χαιντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου