Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η Δημόσια Περιουσία ( περιουσία της ελλάδος ) , που πανε οι φόροι , προυπολογισμός , σύμφωνα με την ( περίπου ) ελληνική κυβέρνηση . ( Εικόνες )

Ήταν Σάββατο πρωί . Επέστρεφα στο σπίτι μου . Πήγα να δω τι γράφουν οι εφημερίδες , να ενημερωθώ ως πολίτης . Και εκεί που γαλήνιος , πράος γεμάτος βαρεμάρα διαβάζω.... μπαααμμμμ . Βλέπω αυτό το εξώφυλλο και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι . Πραγματικά έσκασα ! Την άκουσα και έπιασα τον εαυτό μου να βρίζει και τις κωλοκυβερνησεις , και τα παλιόπαιδα της τρόικας , τους λωποδύτες .
Είχα καιρό στο μυαλό μου , να  αναδημοσιεύσω , από το έγγραφο του υπουργείου οικονομικών ( 1/1/2010 ), κάποια στοιχεία , τα οποία είναι αρκετά ενδιαφέροντα , σχετικά με την δημόσια περιουσία αλλά και κάποια σχεδιαγράμματα που ει δα σε αυτό τα οποία βεβαίως δεν πιστεύω οτι παρουσιάζουν την πραγματικότητα , πότε έλεγε αλήθεια το κράτος (?) , αλλά θα βοηθήσουν πολύ αυτούς που ψάχνουν . Πάμε .....

Η Αποτίμηση της αξίας του μεριδίου μετοχών της Ελλάδας στις εισηγμένες εταιρείες τον Ιανουάριο 2010 είναι :

Ω! Τι ωραία ! Πούλα πούλα !
Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο που θέλω να δείτε . Μελετήστε το , εξετάστε το και μου λέτε .....


Το κράτος βάζει νταβατζιλίκι φόρους . Χαίρω πολύ . Πόσο λέγει δημόσια ότι θα κερδίσει από αυτό ? Δείτε στον παρακάτω πίνακα !


"Η συνολική εκτιμώμενη επιπλέον αύξηση των εσόδων λόγων των παραπάνω μόνιμων μέτρων είναι 2.610 εκ. ευρώ ή 1,1% του ΑΕΠ " Συμπληρώνει ο συγγραφεύς εκ του προχείρου .

Έχει μεγάλη Πλάκα να διαβάζεις τον προϋπολογισμό . Έχετε δει ποτέ προϋπολογισμό του Κράτους ? Ριχτε μια ματιά και εδώ ! Δεν είναι και πολύ ευδιάκριτα , κατεβάστε τα και κάντε ζουμ !!!!



Η κοροϊδία του αιώνος ! Της χρονιάς εντάξει μην   υπερβάλλω .
Καθώς λοιπόν   διάβαζα τις οδηγίες του Ε1 ... τι βρήκα ; Βρήκα κάτι πολύ ωραίο ! Όλοι έχουμε αναρωτηθεί που πάνε τα λεφτά μας . Που πάνε οι φόροι ; Και εδω έρχεται το υπουργειο και μας λύνει την απορία ( επιφυλάσσομαι κάποια στιγμή να σας παρουσιάσω το πραγματικό , έτσι δηλαδή όπως έπρεπε να είναι . Δείτε λοιπόν που πάνε τα λεφτά ! Τουλάχιστον θρασείς .


Αυτά είχα να σας δείξω σήμερα σύντροφοι καταναλωτές !


Μετά Τιμών και Τυμπανοκρουσιών


Κύριος Χαιντ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου