Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το όραμα του αλλήθωρου


Μιλάμε για μέγα οραματιστή , στοχαστή και διανοούμενο της εποχής μας . Εάν αφήσει ακόμη καράφλα βάλει και στρογγυλά γυαλιά θα μοιάζει απίστευτα με τον Γκάντι . Φιλάνθρωπος , φιλειρηνιστής , φιλόζωος , φιλομαθής , εκσυγχρονιστής και κυρίως δημοκράτης και φιλαλήθης  

Αυτά τα επίθετα χαρακτηρίζουν τον καρατζαφυρερ και όλο το πολιτικό μας σύστημα μα και τους πολίτες .

Είναι προφανές ότι μας ρίχνουν στην παγίδα του αποπροσανατολισμού . Λες και το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή , το πρωτεύον πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες , όπου συμφωνώ ότι όσο το παραμερίζουμε τόσο θα φουντώνει , όμως αυτή δεν είναι κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε σοβαρά για αυτό . 

Ποια λοιπόν η παγίδα . 
Αποπροσανατολιστική πόλωση κοινωνικών ομάδων , ( όπου κοινωνικές ομάδες βαλε πρώτα την λέξη συμφέρον και μετά την φράση  δυσκολία διαβίωσης λόγο εγκληματικότητας ) με επαναφορά στο προσκήνιο , προβλημάτων τα οποία διχάζουν τις κοινωνικές ομάδες εφαρμόζοντας αμφιλεγόμενες πρακτικές «σοκ» με όπως είπα και πριν σκοπό να διχάσουν και να δώσουν την εικόνα ενός αυστηρού – βάρβαρου – αστυνομικού κράτους που κάνει εθνικές διακρίσεις πετυχαίνει διπλό τζακ ποτ . 

1. Οι εθνικιστές – δεξιοί παίρνουν τα πάνω τους , ξεσαλώνουν , δικαιώνονται όταν έλεγαν να τους κρεμάσουμε να τους βιάσουμε και να βάλουμε τα κεφάλια τους στον τοίχο ενώ παράλληλα,

2. Οι αμφισβητίες του συστήματος , οι υποψήφιοι καταστροφείς του αποδιοργανώνονται ελέω φόβου που πηγάζει από την έλλειψη σοβαρής οργάνωσης . 

Αυτοί που απλά ήρθαν παράνομα και όχι απλά δεν ενοχλούν το κράτος-κεφάλαιο  μα το διευκολύνουν  με τα φτηνά εργατικά τους (ανασφάλιστα ) χερια ,αν τον  πάνε αυτόν λοιπόν  σε στρατόπεδα συγκέντρωσης , εμάς θα μας κάνουν σαπούνια . 

Είμαστε μια χώρα υπό γερμανική κατοχή και η συγκέντρωση σε στρατόπεδα για καταναγκαστική εργασία με αντάλλαγμα ένα πιάτο φαί και την σιωπή είναι πρακτική που εδραίωσε η βάρβαρη  Γερμανία στην νεότερη ιστορία .Και όσο να μην αρέσει οταν ακούγεται αυτό , είναι η αλήθεια . Είμαστε μια χώρα υπό γερμανική κατοχή με άρωμα Ευρώπης .

Με Αράπη 

Κύριος Χαιντ 

Υ.Γ. Μια καινούρια τριχασμενη , σατανική , κακοπροαίρετη , αηδιαστική προσωπικότητα θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες , άστοχες  γραφίδες  του μπλογκ μας Θα προσφέρει  ένα ευχάριστο άρωμα σαπίλας και αμφισβήτησης των γραφομένων των πουλημένων που γράφουν σε αυτό το μπλογκ  , ενάντια στους καλοπροαίρετους πολίτες και πολιτικούς της εξαιρετικής χώρας μας .
Καλώς να ορίσει λοιπόν ! 
Με τις ευχές μου για ένα ακόμη χειρότερο μπλογκ !

2 σχόλια: