Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οταν η η εθελούσια αμνησία φέρει συμπτώματα εκλογολαγνείας .Και τούμπαλιν.


Η σύγχρονη Ελλάδα είναι για τον πούτσο .
Της πλάκας πολιτικοί , που βγαίνουν από πολίτες που κοιτoυν μόνο την πάρτη τους , που είναι ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας , άρα και οι πολίτες είναι για τον πούτσο . 
Τι ελπίδες μπορεί να έχει κάποιος από μια τέτοια χώρα ; 
Ξεφτίλα , απόγνωση και δουλικότητα στα μεγάλα συμφέροντα η κεφάλαιο η ότι θες . 
Όχι δεν είμαι εκνευρισμένος , μιλώ – γράφω την γλώσσα που μιλάμε μεταξύ μας . 
Βλέπεις του γερμανούς , που είναι  της πλάκας και αυτοί , που πιστεύουν ότι ποτέ δεν θα τους πιάσει κάτι , ότι θα περάσουν αλώβητοι από την ολική καταστροφή που είναι σε εξέλιξη το ίδιο και όλοι οι δυτικοί . Αυτός είναι και ο τελικός σκοπός του άπατρι καπιταλισμού τελικά . 
Πλήρης έλεγχος . Έλεγχος παραγωγικών πηγών , έλεγχος παραγωγής – κατανάλωσης , έλεγχος οικονομικός , παγκοσμιοποίηση κυβερνήσεων και συγκέντρωση κέντρων αποφάσεων . 
Δεν είναι δηλαδή ότι μόνο η Ελλάδα είναι αυτή που είναι , το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι δυτικοί πολιτισμοί είναι για τον πούτσο . Βασίζονται , καταναλώνουν και υπάρχουν στην καμπούρα των δούλων – ανατολικών – αφρικανικών χωρών ( ανθρώπων) . 
Ζούμε εις βάρος άλλων κύριε μαλακα . Άμα δει κάποιος με ψύχραιμη ματιά την πορεία της παγκοσμιοποίησης θα διακρίνει την ματαιότητα της . Άγγλε , γάλλε , γερμανέ , αμερικανέ είσαι της πούτσας πολίτης και εσύ .
 Έπεσες στην παγίδα και δεν σε ενδιαφέρει πια αν ζεις εις βάρος άλλων . 
Μπήκες στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ για να έχεις βενζίνη στο κωλαμαξο σου ( αφού έτσι πίστεψες) , φοράς ρούχα κόκκινα από το αίμα εκείνων που σε απάνθρωπες συνθήκες τις φτιάχνουν , όλα τα πράγματα που καταναλώνουμε κύριοι μαλακες είναι βαμμένα με αίμα . 
Όταν όμως έρθει η σειρά σου,  καθικι  , όπως ήρθε και στην Ελλάδα , που όπως προείπα και οι πολίτες εκείνης , αν και έχουν περάσει τόσες κακουχίες όπως πολύ πιθανόν και εσύ , είναι για τον πούτσο , εκεί θέλω να σε δω . 
Η μόνη λύση κύριοι μαλακες είναι η επανάσταση χωρίς επιστροφή . 
Δεν πρέπει να είναι μια επανάσταση που θα έχει σκοπό την επαναφορά του κόσμου στην πρότερη κατάσταση . Πρέπει να είναι επανάσταση που θα έχει στόχο να γίνει η γη ένα μέρος που όλοι θα μπορούν να ζουν με τα ιδία δικαιώματα και υποχρεώσεις , όλοι θα έχουν ακριβώς τα ιδία μέσα για να ζουν , μια πρότυπη «αποκαταναλωτικοποίηση» , «αποχρηματικοποίηση» μια επιστροφή «στην φύση» .   
Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι θα πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε τόσα όσα θα χρειάζεται κάποιος συνάνθρωπος να ζει όπως εμείς . 
Το κωλοσυστημα σας , αυτό που μου διδάξατε , είδατε που οδήγησε . Ήρθε η ώρα να στείλουμε στο διάολο τον Ανταμ Σμιθ  , να κόψουμε το Αόρατο χέρι του , και να εξαφανίσουμε τις «φιλελεύθερες» καπιταλιστικές σκέψεις σας  κάνοντας  αυτό που πρέπει . 
Η δική μου ζωή αξίζει όσο και η δική σου ζωή αναγνώστη μου που και αυτή με την σειρά της αξίζει όσο και κάποιου που ζει στην Αλβανία που και αυτή με την σειρά  της αξίζει όσο κάποιου που ζει στην Αμερική , στην Γερμανία , στο Ιράν στο Ιράκ στην Αφρική η στην Ασία . 
Είμαστε όλοι όσοι και όλοι μπορούμε αποδεδειγμένα να γίνουμε τα καθικια που κατηγορούμε αν είχαμε την ευκαιρία , μα είναι κοντά η ώρα που θα κληθούμε να αποφασίσουμε στο δίλλημα ελευθερία η βαρβαρότητα . 
Και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με το ποιος θα βγει πρώτος , δεύτερος η τρίτος στις εκλογές . Για αυτό σε λέω μαλάκα .
Για να είμαστε ελεύθεροι θα πρέπει να σκοτώσουμε τον ιδιώτη που κρύβεται μέσα μας .
Μα τι κάθομαι και σου λέω αφού βλέπω τι διάλεγες πάντα ……… Μαλάκα κύριε Χάιντ
Με τιμή Κ. Χάιντ . 

Υ.Γ. Το ….. « για τον πούτσο»  το εχω πάρει από το βιβλίο Football factory Που ξεκινά έτσι :" Η Κόβεντρυ είναι για τον πούτσο. Μαλακία ομάδα , μαλάκες οπαδοί . " ( Που δεν έχει και άδικο )